MEET THE LEGEND

Een professionele video waarin je jouw persoonlijke manier van werken toont, dat is ‘Meet the legend’. In een kwalitatief hoogstaande én aantrekkelijke film laat je jouw passie en expertise op een aansprekende manier zien. Beeld zegt immers meer dan duizend woorden.

PROMO | Red Bull Throwdown
PROFILE | PT Black
 Create YOUR own LEGEND!

Jouw verhaal getoond met de kracht van film: zo creëer je je eigen ‘legend’. Onze filmskills maken het mogelijk om jouw passie op het doek te laten zien. Jouw ‘story’, professioneel in beeld gebracht, zorgt dat potentiële klanten sneller een afspraak met je maken. 

SAVE MONEY!

 

Onze uitgebreide ervaring met (top)sport maakt dat wij exact weten waar jouw focus ligt. Dit brengen wij doelgericht én met een kritisch oog voor kwaliteit in beeld. Zo zijn we in staat om snel, efficiënt en goedkoop te werken. 

TARIEVEN

1

Circa 2 min

2

5 werkdagen

USB

€300,-

PROFILE

USB

3 werkdagen

X

1

Circa 1 min

X

1

€175,-

PROMO

Aantal cameras

Video Full HD

Intakegesprek

Correctie ronde

Lengte video

Aantal filmuren

Pro geluidsopname

Oplevertijd

Montage + beeldbewerking

Aflevering

2

1

€299,-

€499,-

______

______

*Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW

PROCEDURE

 

Een kort, telefonisch gesprek geeft ons voldoende informatie voor het draaien van een PROMO. Voor het maken van een uitgebreide PROFILE organiseren we een intakegesprek op locatie.

Na ontvangst van onderstaand, ingevuld formulier nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Zijn we het eens, dan sturen wij een digitale factuur met IDEAL-link. Direct nadat de betaling binnen is, plannen we de (eerste) draaidag en start jouw filmproces.

© 2020 LOUNI